Hoe hr vacatures kan u tijd, stress en geld besparen.

Restaurant Houdt over Bikken zoekt per meteen een afwasser voor een zaterdagavond en wellicht nog ons 2e dag.

Gaarne eventjes in jouw onderwerp aanduiden op welke functie jouw reageert en bij jouw sollicitatie graag een actuele (pas) foto.

Mits zelfstandig werkend kok ben jouw medeverantwoordelijk wegens de dagelijkse bereiding aangaande zowel de lunch ingeval dit diner.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons gezellige team! Lijkt het jou leuk om naast je de kleuterschool/studie 2 of 3 dagen ieder week in een horeca te werken, neem dan contact op voor de volgende vacature:

Het is jouw taak teneinde dit team aan te sturen. Leiding geven zit in jouw bloed. Jouw weet op drukke momenten het hoofd koel te houden. Jouw houdt dit inzicht en voorbij komt hetgeen er moet gebeuren. Er bestaan ervaring binnen het werkveld. Als aanspreekpunt voor de gasten weet jij iedere keer met een oplossing te komen.

Voor Sjaloom Zorg kan op meerdere omgangsvormen kennis geraken gemaakt met het vakgebied. Teneinde ervaring op te verrichten, leveren we ons stageplek wegens een eerstvolgende opleiding: sociaalpedagogisch werk (SPW) niveau 3 en 4.

Heb je interesse in die vacature? Solliciteer via je motivatie met CV + foto te sturen tot sollicitatie@driegezustersgroningen.nl.

Dit juist afhandelen daarvan is tegelijkertijd ons serieuze factor. Daarnaast ontdekken we het enorm cruciaal dat de gasten klantvriendelijk geholpen worden. Tevens beluisteren er verschillende schoonmaak werkzaamheden bij bijvoorbeeld het schoonmaken aangaande een toiletten gedurende & na de feesten.

Zodra kok voor Zondag ben jouw er verantwoordelijk vanwege dat de lunch en buffet op een geschikte manier en snelheid wordt doorgegeven en het een (open) keuken er representatief uitziet.

Vanwege onze locatie Paviljoen Sterrebos zijn wij op heerlijke tijdlimiet op speurtocht tot medewerker bediening (fulltime 38 uur ieder week).

SKO zoekt een beleven, doortastende intern begeleider. Ons intern begeleider betreffende een open houding, welke herkenbaar en begaanbaar kan zijn vanwege kids, ouders en team. Persoon die gedeeld leiderschap toont in nauwe samenwerking met het managementteam.

Had je eigenlijk graag mee willen doen met Expeditie Robinson maar heb jouw het precies niet tot een finale gehaald? Misschien kan zijn een baan voor 't Koetshuys vervolgens ons juist inzicht!

Wil jouw tel dit solliciteren op die functie? Stuur dan een email met je CV en motivatiebrief. Jouw ontvangt met het zo snel mogelijk te horen of we jouw uitnodigen een gesprek. soliciteren@tasteandflavor.nl

Ernaast is een klein deel aangaande de medewerkers werkzaam behalve dit provinciehuis. Ze werken onder andere zodra brug- ofwel sluisbedienaar ofwel behouden zichzelf aan de gang met het beheer en verzorging over een provinciale wegen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hoe hr vacatures kan u tijd, stress en geld besparen.”

Leave a Reply

Gravatar